Onze historie

Sinds midden jaren ’50 bestaat de midgetgolfbaan al in Voorthuizen. Vele Voorthuizenaren hebben als kind een rondje gemaakt op de 18-holes baan, spaarzaam in de wijde omgeving en zelfs op de hele Veluwe. Langzaam heeft de gastronomie het overgenomen en is 't Zuiderbosch uitsluitend een restaurant, met inmiddels een gerenommeerde reputatie.

In juli 2014 is Restaurant ’t Zuiderbosch ontstaan door een initiatief van enkele liefhebbers van lekker eten en drinken. Het pand aan de Lange Zuiderweg 21a stond al geruime tijd leeg en lijkt nu, bijna 5 seizoenen later, haar definitieve bestemming te hebben gevonden. Inmiddels is Restaurant 't Zuiderbosch bekroond met Excellence Awards van Tripadvisor.

Door enthousiasme, inzet en creativiteit is er een naam en faam gemaakt op culinair terrein. Vele vaste gasten kennen de weg inmiddels naar ’t Zuiderbosch, waar de gastvrijheid en ontspannen informele sfeer een voorwaarde is voor de gastronomie van de ambiance. Het terrein zal in de loop van 2020 waarschijnlijk nog uitgebreid worden met een aparte mogelijkheid voor andere recreatie, waardoor nieuwe traditie zal worden geschreven.

 

 

 

 

 

Iedereen geniet van het heerlijke eten!


Wij nodigen U van harte uit voor Uw eigen ervaring!!